Страшно доволен съм от продуктите и обслужването на онлайн магазина. Радвам се, че на пазара се предлагат толкова красиви и качествено направи оригинални подаръци. Ако търсите хубави и на достъпна цена подаръци - Подари с любов е вашето място.

Георги Василев

снимка на Георги Василев

Уеб сайтът https://podarisliubov.com предлага на своите клиенти оригинални и нестандартни подаръци за всеки повод и празник - сватба, юбилей, рожден ден, имен ден, кръщене. В онлайн магазина ще намерите богато разнообразие от подаръци за мъже, жени и деца, подаръци за дома и офиса, бижута, подаръчни комплекти шоколадови подаръци, както и специални персонализирани подаръци, изработени според личното ви желание.

 

"Подари с любов" често организира и забавни игри с награди за своите потребители, които имат възможността да спечелят нестандартни подаръци за себе си, своите роднини или приятели. Онлайн магазинът предлага и специални отстъпки за фирми и агенции, както и редовни промоции на подаръци за малки и големи.

 

Всеки настоящ или бъдещ клиент на сайта може да се възползва от възможността за безплатна доставка при поръчка на стойност над 99 лв. в рамките на цялата страна. Не пропускайте шанса да зарадвате приятно вашия любим човек или близък приятел с оригинален, романтичен или персонализиран подарък за всеки повод и празник. Направете вашата поръчка през онлайн магазина, на телефон 0887 71 24 80 или на електронната поща: office@podarisliubov.com.