Бижутата на Кристиани са зашеметяващи - страхотен аксесоар към дневни и вечерни тоалети. Изработката е от най-високо качество и със сигурност не са някакви имитации.

Надя Илиева

снимка на Надя Илиева

Онлайн магазин за бижута с кристали Сваровски Cristiani-bg.com предлага висококачествена дамска бижутерия с оригинални сертификати Swarovski, директен внос от фабриката в Чехия. В онлайн магазина можете да намерите богато разнообразие от обеци, пръстени, колиета, гривни, комплекти и аксесоари, инкрустирани с блестящи камъни Сваровски. Всяко бижу може да се съчетае с всякаква дреха и да бъде прекрасно допълнение към визията на всяка съвременна жена, независимо от нейната възраст.

 

Онлайн магазинът Cristiani-bg.com успешно популяризира и осигурява достъпност на своите клиенти до богато разнообразие от бижута с кристали SWAROVSKI AG, под запазената и патентованата в Европейския съюз марка „CRISTIANI - CRYSTALS FROM SWAROVSKI“. В сайта всеки потенциален клиент може да закупи своето любимо бижу само с няколко клика, като има добавени опции за плащания през Paypal и с наложен платеж с куриер. Всяко бижу CRISTIANI се изработва с носеща част от метал с родиево покритие, което не потъмнява и не предизвиква алергии.

 

Фирмата притежава склад и магазин в ж.к. "Младост" 1А, бул. Ал. Малинов 23, City Point Center м. 29A. Бижутата с марка "CRISTIANI - CRYSTALS FROM SWAROVSKI" се предлагат и в много други търговски обекти в цялата страна.

 

Екипът на онлайн магазин Cristiani-bg.com ви пожелава приятно пазаруване и заповядайте отново!