Няма да съжалявате, ако посетите онлайн магазин silvermaria.com. Направих го скоро и си взех страхотни обеци с елементи Сваровски на изгодна цена.

Катрин Иванова

снимка на Катрин Иванова

Онлайн магазинът http://silvermaria.com (Сребърна бижутерия Мария) предлага на своите посетители богато продуктово разнообразие от мъжки и дамски бижута с кристали Сваровски, придаващи изящен вид на вашата визия. В сайта ще откриете и оригинални нови часовници, медальони, кръстове, иконки и различни бижута със скъпоценни и полускъпоценни камъни.

 

Всички сребърни бижута, които са поместени в онлайн магазина, са с дългогодишна гаранция. Сайтът гарантира за съдържанието на сребро (проба 925), качеството на камъните и техния монтаж, както и за липсата на вредни и алергенни вещества, нараняващи кожата.

 

Сребърна бижутерия Мария разполага и с три физически магазина в гр. София, намиращи се съответно на ул. Граф Игнатиев 38, ул. Алабин 52 и в ж.к. Люлин, Кооп пазар, базар Искра 2000.

 

Посетете електронния или физическите магазини на Сребърна бижутерия Мария, за да получите най-добрите бижута на достъпни цени.