Няма как да не изкажа възхищението си от работата на Шерлок Груп. Заседна ми ключа в колата преди две седмици и няма вадене...Намерих им телефона от Гугъл, човекът се отзова веднага, за няма и 20 минути беше на посоченото от мен място и супер бързо успя да извади заседналия ключ. Благодаря ви отново!

Заро Станиславов

снимка на Заро Станиславов

Фирма Sherlock Group BG извършва висококачествени ключарски услуги, чиято история започва през 1992 година и продължава вече почти 25 години. През тези години компанията събра едни от най-добрите професионалисти в бранша и си поставихме за цел да предоставим на клиентите си от цяла София и региона разнообразие от услуги в сферата на ключарството, които да отговарят на най-високите професионални стандарти за осигуряване на перфектна сигурност на вашия дом или офис. Шерлок Груп БГ осигурява следните видове ключарски услуги:

 

• Автоключар

• Аварийно отключване на брави и автомобили

• Денонощен ключар 24/7

• Монтаж и подмяна на заключващи системи

• Отваряне на каси и сейфове

• Дубликати на ключове

• Отключване на автомобили

 

Във времето, в което присъства на българския пазар, Шерлок Груп БГ разшири дейността си и натрупа значителен опит в ключарските услуги. Резултатът от това е чувствителен ръст от доволни клиенти, които редовно търсят помощта им както за битови ключарски и автоключарски услуги, така и за аварийни ситуации, в които имат спешна нужда от денонощен ключар.

 

Това е и една от причините фирмата да е сред лидерите в областта на ключарските и автоключарските услуги в София и околността, както и в градове като Варна, Пловдив, Сливен, Стара Загора, Банско, Казанлък, Ловеч и много други. Не се колебайте да позвъните на посочените телефони за връзка с Шерлок Груп БГ и да решите веднъж завинаги проблемите с вашите ключалки!