Посещавам автосервиза често, тъй като колата ми е 98-а година и вече се разваля все по-бързо. Сменях дизелови помпи, дюзи, свещи...и пак се получават проблеми. Благодаря на екипа на Аутомоторс за бързата работа.

Димитър Кехайов

снимка на Димитър Кехайов

Автосервиз "Аутомоторс" ЕООД, намиращ се в град Пловдив разполага с отлично подготвени автомонтьори за извършване на диагностика и ремонт на автомобили и моторни превозни средства. Техническите екипи отстраняват мигновено всякакви възникнали проблеми по автомобила - ремонт на стартери и алтернатори, ремонт на дизелови помпи, смяна на датчици, реглаж, ремонт и зареждане на автоклиматици.

 

"Аутомоторс" ЕООД работи изцяло за благосъстоянието на вашия лек автомобил и извършва манипулациите по него единствено с доказани и съвременни уреди и инструменти. Сервизът разполага със собствена материална и складова база, която може да бъде използвана както от жители на Пловдив, така и от преминаващи пътници от всички краища на страната.

 

При повреда или износване на дадена авточаст във вашия автомобил - "Аутомоторс" ЕООД е подходящото решение за проблема ви. Потърсете опитните специалисти на фирмата на посочените в сайта телефони за контакт.

Коментари (1)

  • снимка на Борислав Стоянов
    Борислав Стоянов

    Автоуслугите на сервиза са на най-високо ниво, техниците винаги работят бързо и евтино. Техен клиент съм от няколко години насам и ако се получи някакъв проблем в колата, веднага им се обаждам.
     

    Март 25, 2016