Ресторант Наше село със сигурност е най-купонджийското място в София, каквото е и тяхното мото. Неведнъж се събираме там с компании и стават уникални купони! Препоръчвам го на всички ценители на хубавата българска музика и храна :))

Радина Пенкова

снимка на Радина Пенкова

Ресторант-механа „Наше село“ в София е заведението, което ще ви „зареди“ с добро настроение за дълго време. Тук ще изживеете запомнящи се мигове и ще се потопите в автентична българска обстановка.

 

Петъчните и съботните вечери оркестър "Наше село" и DJ Коко предлагат на своите посетители музика на живо, песни, танци и много забавление. В „Наше село“ можете да отпразнувате своите лични и семейни тържества – балове, сватби, кръщенета и др., както и различни празници от българския календар.

 

В заведението ще намерите богато обедно меню и ще можете да се насладите на вкуса на традиционните български ястия, а също така можете да се възползвате и от услугата, която механата предлага – доставка на храна по домовете, а за по-големи мероприятия ресторант-механа „Наше село“ предлага кетъринг.

 

Ресторант "Наше село" разполага и с безплатен паркинг за клиенти на заведението, безжичен интернет, телевизор и разнообразно меню от храни и напитки за всички ценители на българската и европейска кухня. Най-купонджийското място в София ви очаква!