Награди от играта "Търсим вашето мнение"

Онлайн платформата  igra.spechelime.com раздава за поредна година страхотни парични и предметни награди за своите потребители. Новата ни игра "Търсим вашето мнение" предоставя изключителната възможност за това, като едновременно дава шанс на фирми и клиенти да печелят разнообразни награди.

 

Шарен букет от всевъзможни награди

 

И тази година печалбите ще са изключително разнообразни – нещо, което ще направи играта невероятно привлекателна както за мъже, така и за жени – изобщо за хора с най-различни интереси. Потребителите ще имат възможност да играят за награди като таблети, ваучери за безплатно гориво, телефони, електроника, комплекти маркова козметика, матраци, както и за безплатни прегледи при стоматолог, медицински прегледи, релаксиращи ваканции в прекрасни комплекси и не на последно място страхотни парични награди.

 

Огромни шансове за печалба

 

За разлика от повечето игри на пазара, в "Търсим вашето мнение" всеки потребител ще има възможноста да играе неограничен брой пъти за неограничен брой награди. Това означава, че колкото по-активно се включва даден човек в играта, толкова по-голям ще бъде шансът му да се нареди сред щастливите победители.

 

Кой може да се включи в надпреварата

 

Igra.spechelime.com осигурява богата номенклатура от награди не само за физически, но и за юридически лица. С други думи, в маратона за спечелване на неустоими печалби могат да се включат и фирми. С малко повече късмет и активност от страната на потребителите те ще се сдобият с нещо, което ще бъде от голяма полза за развитието на техния бизнес.

 

Голямата награда в нашата игра за фирмата, събрала най-голям потребителски вот в края на годината е изграждане на модерен уеб сайт. В случай, че фирмата притежава такъв, то тя ще има възможността да избере друг вид реклама, предлаган от рекламна агенция GCH Digital - SEO оптимизация, PPC (pay per click) рекламна кампания, банер реклама, изработка на мобилно приложение и др.

 

Не се колебайте, а се включете в иновативната игра "Търсим вашето мнение", за да се сдобиете с невероятен таблет, незабравима почивка, удобен нов матрак или пък да се почувствате специални, спечелвайки си страхотен комплект маркова козметика. Големите награди ви очакват, грабнете ги!

Vote up!
Vote down!

Точки: 0

You voted ‘up’