Администраторският екип на онлайн играта с награди "Търсим вашето мнение" предоставя няколко възможности за реклама във все по-развиващия се и добре позициониран сайт на играта. Всяка фирма, независимо от отрасъла, в който развива бизнеса си може да се възползва от специалното ни предложение за VIP участие, което от своя страна дава изключителни опции на използващата го компания за класиране на първа страница в търсачките.

 

Позвънете на телефон: +359 888 44 34 67, за да направите заявка за реклама в сайта.

 

VIP участието включва:

уникално съдържание от над 100 думи за дейността на фирмата, написано от професионален копирайтър и оптимизирано по ключова фраза

• контактна информация за фирмата ви - адрес, телефон, връзка към уеб сайта ви (dofollow линк), електронна поща и карта с точната локация на вашия бизнес

• положителен отзив за дейността ви

• добавяне на ваши нови или съществуващи продукти или услуги (в зависимост от насочеността на фирмата)

• ценоразпис

• видеопрезентация - същестуваща, при желание от страна на фирмата, може да се направи поръчка за изработка от наша страна)

• галерия с неограничен брой снимков материал

• промоционални оферти

• меню - за заведения и хотели

• новини - статии или всякаква информация относно фирмата ви (по желание може да се направи поръчка за написване от наш копирайтър)

 

Всички тези страхотни опции позволяват бързото изкачване до челните позиции в търсачките по зададена от вас ключова фраза за бизнеса ви. VIP участието ви позволява и  позициониране на челни позиции в самата категория на сайта с над 70 % успеваемост, което ви дава шанса да бъдете отлично позиционирани по определена ключова дума за дейността ви.

 

Освен всичко друго, вие имате шанса да спечелите и голямата ни годишна награда - реклама от агенцията ни по ваш избор, ако участието ви е с най-много гласове в края на годината от потребителите.

 

Сайтът ни предлага и промоционална оферта за банер реклама на челна позиция в хедъра в размер 680х80, с възможност за директен линк към вашия сайт или избрана категория от него. Банерната реклама допълнително спомага за по-доброто оптимизиране на вашия бизнес в интернет пространството и ви представя по ефектен начин пред посетителите на сайта.

 

Цени за видовете реклама в сайта igra.spechelime.com:

 

Вид реклама Цена Срок
VIP участие 130 лв. 12 месеца
Банер реклама* 200 лв. (вътрешна страница) 6 месеца
Платена видео презентация 1500 лв. Еднократно
Платена PR статия 100 лв. 12 месеца
Пакет "Premium 1" - VIP участие + PR статия 200 лв. 12 месеца

 

* Цената е за неанимиран банер и на ротационен принцип в позицията в хедъра на вътрешна страница в тематична категория или подкатегория. При желание за поръчка на анимиран банер или банер на началната страница, позвънете на телефон: +359 888 44 34 67