Концепция на играта

Сайтът за онлайн игри igra.spechelime.com, проект на рекламна агенция GCH Digital, организира интерактивната игра „Търсим вашето мнение“. Основната идея на играта цели да установи от услугите на коя фирма са най-доволни клиентите от даден град или друго населено място в страната. Известно е, че успехът на всеки бизнес е перфектна симбиоза между качеството на предлаганите услуги и доволството, което те създават у потребителя.

 

Цели на играта

Основната цел на „Търсим вашето мнение“ е подкрепата към фирмите от малкия и среден бизнес чрез популяризиране на услугите им от доволни клиенти. Организаторите подтикват развитието на по-дребните компании на пазара в интернет, които нямат финансовата възможност за огромни маркетингови стратегии. Участията в играта се индексират чудесно от търсещите машини и това дава шанс за бърза и лесна популяризация на бизнеса ви в онлайн средата.

Нашата интерактивна игра е трамплин и за еднолични търговци, които не са добре позиционирани в онлайн пространството. Играта едновременно съчетава бизнес модулите B2B (бизнес към бизнес) и B2C (бизнес към клиент), като е максимално ефективна и към двата модула.

Организаторите на играта дават пълна свобода на словото чрез специализирания форум, в който всяко предложение ще може да бъде обсъдено чрез положителни и отрицателни мнения.

 

Защо да участвам?

Участието на потребителя в проекта ще предостави страхотна възможност за кариерно развитие на съответната фирма, която е оставила отлични впечатления с качеството си на работа у него. Запишете се за участие в новата онлайн игра с награди „Търсим вашето мнение“ и дайте възможност на себе си или любимата си фирма да печели атрактивни награди.

Участието е напълно безплатно, не изисква покупка, поднесено е максимално адаптивно за клиента и дава шанс за реална печалба докато сърфирате в интернет пространството. Играта ни предлага и VIP участия, които предлагат огромен брой опции, позволяващи най-доброто индексиране от търсачките на самата фирма. Повече информация за цените и възможностите на VIP участията може да намерите тук.

 

Награди

Големият победител в онлайн играта ще получи възможността за изграждане на уеб сайт от уеб дизайнерите на СпечелиМе. Определянето на победител се получава чрез преброяване от екипа на гласовете във всички категории и градове и ще бъде публикувано на сайта ни на 20.12.2016 г. Фирмата, събрала най-голям брой гласове от читателите на сайта, ще бъде обявена за победител.

Утешителна награда под формата на вид онлайн реклама очаква неговия подгласник. Потребителите, които предоставят идеите си, ще участват в томбола с интересни парични и предметни награди след изтичане на срока за подаване на предложения и участия – 10.12.2016 г. Пожелаваме успех на всички участници в играта!